Clairvoyant Potentiale Coaching

Clairvoyance betyder klarsyn og er en fællesbetegnelse for evnen til at "se" de ting som berør klienten. I virkeligheden bruges oftest flere sanser til at redegøre for de oplevelser og budskaber, som jeg videregiver til klienten. Jeg bruger klarsyn (ser filmsekvenser fra klientens liv eller billeder),
klarhørelse (hører ord, lyde eller beskeder fra den åndelige verden og de guider som klienten har), klarfølelse (mærker på min krop, hvordan klienten har det, det kan være smerte, sorg, glæde mv) klardufte (mærker dufte, måske parfume eller naturdufte, som har relevans for klienten).


Sidst, men ikke mindst, bruger jeg det man kalder "knowing", som er viden, det jeg bare ved om situationen, - hvor min åndelige guide faktisk taler gennem mig (dette er nok det som jeg gør oftest). Alt dette udmunder i de beskeder som Universet har til klienten.


Clairvoyance bruges til at beskrive en her-og-nu situation hos klienten, samt evt. Gode råd til at tackle udfordringer. Ind imellem kan der forekomme afdødekontakt, hvis en afdød til klienten har nogle budskaber og vejledninger (kun hvis klienten ønsker dette...). Det kan også forekomme oplysninger fra fortiden under clairvoyancen, hvis klienten har nogle uafklarede ting med i bagagen eller opmunting fra fremtiden.

 

Klienten må meget gerne have nogle spørgsmål med, som ønskes belyst, dem er der tid til sidst i clairvoyancen. En clairvoyance er præget af varme og indeholder kun opbyggende beskeder og vejledning, som stiller klienten bedre.


En clairvoyance varer 1 time. Den foregår som en samtale, hvor jeg redegør for de indsigter jeg får, når jeg stiller ind på klienten. Du er velkommen til at optage sessionen på lydfil til eget brug.
Hvis du bor langt fra mig, laver jeg også clairvoyance via mail eller telefonen, - det virker fuldstændig ligeså godt, som at sidde overfor hinanden.

Jeg udfører også afdødekontakt, hvor der er særligt fokus dine kære afdøde som har budskaber igennem til dig. Der kan sagtens være en afdød igennem i en clairvoyance, men ønsker du specifikt afdødekontakt, er det vigtigt, du nævner det for mig under bookingen, så vi ikke spilder din tid hos mig med at finde ud af hvad du ønsker dig af sessionen.

En afdød kommer nemlig fra en anden og højere energifrekvens end en clairvoyance udføres i. En afdødekontakt er en meget smuk og faktisk livgivende oplevelse - en kærlighedserklæring.