Sjælens Alkymi v/Brigitte Brik

den moderne seerske

doTERRA æteriske olie blends


doTERRA olierne er fantastiske til at støtte op om dit følelsesliv og en del fysiske udfordringer. Mennesket har i tusinder af år brugt dufte til behandling og disse skønne dufte, har særligt stærk terapeutisk virkning, idet de er så koncentrerede, at de både virker via duften i sig selv, men også via huden og en del også via oral brug, altså blandet i drikkevæsker eller i mad.


Der er olier for stort set alle tilstande og doTERRA olierne er så fine (økologisk dyrket og behandlet) og nænsomme at bruge, at flere og flere integrerer dem i "husapoteket". Selv blev jeg introduceret til dem pga. min allergi, som blev værre og værre og antihistaminerne gjorde mig sløv og uoplagt og de virkede ikke rigtigt på mig, hvilket vil sige, at jeg altid havde det småskidt på trods af medicinforbruget. Da jeg startede med olierne, blev jeg overrasket over hvor let det var! Olierne virkede bedre end noget andet middel nogensinde kunne det. Siden er der kommet en del flere olier til, da jeg oplevede at de også hjalp mig til at sove bedre om natten (en stor udfordring i mit liv), samt en del andre områder af livet. Der er altid 1-2 olier med mig i tasken, da jeg laver blends til alle situationer i mit liv.


På nuværende tidspunkt, har jeg ikke lavet det til en decideret forretning at sælge olier, men fordi de for mig er leg og glæde, vil jeg gerne introducere andre for deres virkning, hvorfor jeg laver blends med lige nøjagtig den olieblanding som DU har behov for. Jeg laver den i 10 ml rollerflasker lige til at smøre på huden. Jeg laver dem både med og uden krystaller. Jeg elsker de blends med krystaller, da de forstærker oliens magi og virkning på smuk og blid vis.


En roller blend med krystaller koster 300kr og uden krystaller koster 250 kr. Hvis du ønsker, at jeg skal lave en til dig, så skriv hvilke udfordringer, du ønsker hjælp til, så finder vi ud af noget.