Sjælens Alkymi v/Brigitte Brik

den moderne seerske

Karmisk Clearing 


Det Karmiske Clearings Forløb er af 3 gange 1 time: 1 Karmisk Reading med kort og krystaller som er en coaching af dig og 2 karmiske healinger.

En karmisk situation er en situation, som bliver ved at forfølge dig, et tema som du bliver ved med at opleve, igen og igen. Det karmiske bånd som bliver ved med at udsætte dig for de situationer, er et budskab til dig om at få det clearet og renset, sådan at det kan opløses. Det er det jeg kan hjælpe dig med i dette her forløb. Karmiske bånd er bånd til et traume i din fortid, både i det her liv og i tidligere liv. Det er en påmindelse om, at du har behov for at få gjort op med en situation, som dræner dig. Det kan udløses som et tema som fylder ALT for meget i din hverdag.


Et karmisk tema kan være: 

Overspisning

Stress

Angst

Depressive tendenser

Uhensigtsmæssige parforhold eller venskaber

Alkohol eller narkotikamisbrug

mobning - både som mobber og som mobbeoffer

Visse fysiske ubalancer KAN være et karmisk tema

og meget meget mere...

Det er dog vigtigt, at du er i en tilstand, hvor du kan arbejde med dig selv - kontakt ALTID lægen, hvis du er syg.


Hvad temaet reelt er, finder vi ud af ved den første coachingsamtale. Du må være forberedt på, at der kan ligge voldsomme traumer til grund for et karmisk tema. Du oplever/ser dem normalt ikke selv under behandlingen, men kan i nogle tilfælde mærke stærke følelser under healingen. Og så husk, at jeg er med dig hele vejen og de ting som jeg fortæller dig om tidligere situationer, hjælper jeg dig med at få styr på.

Du må påregne at skulle arbejde med dig selv i processen, idet det jo er DIT tema, din proces (dette gælder i øvrigt i alt hvad jeg laver, kan kun hjælpe dem som ønsker at arbejde med sig selv)