Spirituel Dyreterapi

Jeg er under uddannelse til spirituel dyreterapeut som forløber resten af dette år (sådan omtrent).

En spirituel dyreterapeut er en som taler med dyr. Dyrenes stemme. Det er også en som healer og opløser de blokeringer som dyrene kan have i deres energikrop, - vi hjælper dem til at få det bedre. Dyr har også brug for at blive set og hørt som de individer de er. De er en stor del af livet på jorden og bør værdsættes som sådan. Derfor ligger det mig meget på sinde at støtte dem i deres kommunikation med deres menneskelige venner.

 

Jeg arbejder som udgangspunkt mest med vores firbenede venner - især heste, hunde og katte, men spørg endelig.

En dyreterapeut kan kontaktes når dyrlægen har været inde over og der stadig er noget uafklaret, for det er en anden form for hjælp jeg tilbyder.

 

Som udgangspunkt kan man sige, at jeg dykker dybere ned i problemstillingen og prøver at hjælpe med det som ligger til grund for symptomet, hvor de fleste dyrlæger symptombehandler.

 

Det er helt i orden, at du ikke helt tror på det, jeg forventer blot, at du er åben og imødekommende, hvis du kontakter mig til at hjælpe dit dyr, - det skylder du din dyreven.

 

Mennesker er meget i det mentale felt og det smitter ofte af på vores husdyr. Hvis dyr bliver misforstået eller har været udsat for et traume, sætter det sig ofte som blokeringer i krop og bevidsthed, også selv om (nogen gange netop derfor) det er behandlet af dyrlægen.

 

Ligesom jeg arbejder med menneskers traumer, også de meget dybe, - nu udvides de til at arbejde med dyrenes traumer. Det er meget meningsfyldt for mig.

 

Mens jeg er under uddannelse til dyreterapeut, ønsker jeg at øvesessionernes energiudveksling er, at jeg får lov at øve mig. Derfor er det meget vigtigt, at jeg får tilbagemelding, så jeg kan lære og blive bedre. Jeg har fået en del tilbud om dyr jeg må arbejde med under uddannelsen, men hvis jeg har brug for flere, så hold øje med min fb side Animal Souls - Sjælens Alkymi.

 

Efter min eksamen, tilbyder jeg i en kort periode 50 % på mine dyresessioner, så hold øje på fb og herinde.

20190826_073625589_iOS.jpg