CrystalSounds Terapi

Jeg har en ny behandlingsmetode i klinikken, hvor jeg både arbejder med lyd og krystaller ift. healing af traumer, fobier og blokeringstilstande. Behandlingen varer 1 time.

 

Da hver behandling skabes individuelt efter modtagerens behov, kan jeg ikke helt præcist beskrive hvordan sessionen kommer til at forløbe. Indtil videre laver jeg kun denne behandling fysisk hos mig (og ikke på distance). Jeg kan da sige, at der bruges forskellige shamanredskaber - det kan være tromme, rasler, klangskåle, rainsticks og havtromme. Krystaller placeres på kroppen og behandlingen bliver derved dybere i det samarbejde som energiredskaberne er med til at transformere. I visse tilfælde bruges også æteriske terapeutiske olier i en blid harmoni. Der er ikke clairvoyante beskeder med i denne behandlingsform, kun en kort introduktion til behandlingen og en efterfølgende kort afklaringsdialog - idet behandlingen arbejder ret ordløs og transformerende - den skal have lov at stå for sig selv.

 

I maj og juni 2022 udføres denne behandling til intropris, skriv og hør nærmere. Der er begrænsede pladser til denne pris. Jeg anbefaler 3 behandlinger i et forløb.

 

20190826_073625589_iOS.jpg