Sjælens Alkymi v/Brigitte Brik

den moderne seerske

Krystalbehandling


En krystalbehandling er en dobbeltsession med både krystalreading og krystalhealing (samt evt. kodet bjergkrystalhealer til at tage med hjem)


Sten og krystaller har været her i tusinder og millioner af år. De har en historie at fortælle som kan være meget forløsende, fordi det er så kærligt og dybt. De er en gave fra Moder Jord, som jeg værdsætter meget i mit arbejde, - ligesom jeg værdsætter naturen og dens væsener. Den visdom videreformidler jeg i en krystallæsning. Det betyder, at du - helt konkret - udvælger et antal krystaller som jeg så udfører en læsning på ift. det issue, som du har. Med til læsningen hører også, at du vejledes i, hvilke krystaller du selv kan arbejde videre med og hvordan. Det kan være meget forløsende, at mærke krystallernes varsomhed.


Jeg har flere healeruddannelser, men jeg behandler særligt meget via krystalhealing, som forstærker den energi, som jeg formidler til dig. Det er en meget smuk healingsform - og meget blid. Jeg plejer, at kalde en krystalhealing for en krystalHJERTEhealing, da jeg ikke berør klienten på briksen så meget via mine hænder, men via krystalhjertehealing. 

Det er nu muligt at bestille en dobbeltsession med både krystalterapi og krystalhealing for kun 800 kr.


For yderligere 100 kr, altså ialt 900 kr kan du få en indkodet bjergkrystalhealer med i behandlingen. Det er er en stor smuk rå kodet krystal, som du kan tage med dig hjem og fortsat få healing af på netop dit issue. Det er bare vigtigt, at du bestiller den samtidig med tidsbestillingen, ellers koster den det dobbelte, - altså hvis du først bestiller den, når du kommer, - dvs. 800 + 200 kr = 1000kr.