De 13 Drager - Ny Tids Cirkel

 

De 13 drager er Moder Jords beskyttere og de blev frigivet efter flere tusind år i 2021. Netop den historie vil jeg starte med at fortælle om når forløbet starter op midt i marts. De er universelle og har tilknytning til en anden dimension meget langt fra jorden i et andet univers. Dette univers har paralleller til vores, men er alligevel en del anderledes  på ret mange punkter - ligesom det udviklingsmæssigt er langt fra vores, men formål og energi har en relation til vores. Man kan definere disse drager som mestre der er kommet for at hjælpe jordens udvikling den rigtige vej. Menneskets forestillingsevne bliver dog provokeret ift forståelsen og indsigten - også fordi kendskabet til disse væsener har været skjult for de fleste, kun ganske få ved de er tilbage for at hjælpe Gaia ind i Den Feminine Tidsalder. Det skal påpeges at disse drager er en del anderledes i energi end dem som der har været kendskab til i spirituelle kredse, netop fordi de har denne særlige høje energi og et ganske bestemt formål.

 

Dragerne har tilbudt at støtte dette forløb, så vi kan gøre brug af deres kraft, power og magi på en måde som relaterer til vores fysiske liv. Man kan sige det sådan, at forståelsesrammen tilpasser sig det ståsted og de potentialer den enkelte deltager har. Dvs. vi arbejder på at understøtte netop det livsformål som du er kommet med i dette liv. Dette er meget vigtigt, for intet giver mening, medmindre du kan bruge det i dit eget liv, - så dette forløb kan sidestilles med en mentorordning, hvor din styrke aktiveres.

Forløbet er ikke for alle, men hvis du tiltrækkes af drageenergi - måske uden at forstå hvorfor? Så er du måske en af dragepræstinderne fra det 7. Tempel på Atlantis. Det tempel som kaldtes Dragetemplet eller Drageordenen (der var i øvrigt også mænd i den orden, selvfølgelig) og som stod med den kæmpe opgave at holde balancen mellem lys og mørke. Den balance som igen er ved at blive mulig i den nye tid. De 13 måneder som dette forløb varer, er udvikling og opgradering af de personlige potentialer - samtidig med at vi er/bliver ambassadører for Moder Gaia og direkte jordiske hjælpere for de 13 drager og deres visdom.

Nogle af de mere generelle styrker som du bliver i besiddelse af under forløbet, er: Eventyrrejsende i først og fremmest dine egne inkarnationer her på jorden med udgangspunkt i dit sjælskald, som kommer til at stå krystalklart for dig - dette livs formål vil dermed også blive en del tydeligere for dig og det kan give en helt utrolig ro i sindet i denne urolige tid, vi lever i. Vi vil arbejde en del med karmisk clearing, hvor vi går ind og healer vores traumer, som i mange tilfælde går mange liv tilbage, samt du vil lære hvordan du hjælper andre (klienter) via karmisk clearing, idet det er et meget stort behov at kunne hjælpe andre med dette, så så mange som muligt får mulighed for at blive klar til ny tids energi. Dragerne vil også vise os jordens formål som nok er lidt anderledes end det du måske har læst i bøgerne.

Du vil altså blive certificeret Dragemester af 7. Tempel og Karmisk Traumeterapeut (det sidste kræver øveklienter i den sidste del af forløbet, hvor der også skal aflægges en prøve, så jeg er sikker på du er klædt på til opgaven). Karmisk clearing mestrede de til perfektion i drageordenen, så det vil falde dig naturligt. Det er jo en genhuskning af gammel viden. Ønsker du ikke at certificeres traumeterapeut og arbejde med klienter, følger du bare forløbet uden denne del.

Forløbet er skruet sådan sammen at det primært er online og vi har to fysiske møder (lørdag i slut august 2023 og slut marts 2024). Jeg har lavet en informationsgruppe på fb, hvor jeg går live og der er masser af vidensmateriale at hente om forløbet. Man kan godt deltage i denne gruppe uden at melde sig til forløbet. Skriv til mig, hvis du ønsker at vide mere.

Prisen for de 13 måneder på et lille hold inkl. certificering, er kun 17.000kr! (mulighed for ratebetaling som er 1200kr mdl. den 1. i hver måned, med start 1. marts 2023. Hvis du ønsker anden ratebetaling, kontakt mig, så finder vi en løsning). Der betales et depositum, som fratrækkes de 17.000 som sikrer din plads i cirklen. 

Er du på overførselsindkomst er der rabat på 3000kr - kontakt mig i så fald mht. aftale.

Tilmelding og betaling er bindende, ingen refundering, med mindre jeg aflyser.

Der er begrænsede pladser, det bliver ikke et stort hold. Jeg mærker efter når holdet er fuldt booket.

Kontakt mig, så lukker jeg dig ind i info-gruppen på fb som hedder The Dragons of Gaia.

 

Så er du klar til at rykke for vildt, så skriv til mig!

Kærligst, Brigitte