SoulSongMentor

Endelig bliver mit nye koncept søsat! Jeg har i flere år vidst at denne mulighed skal være en stor del af min virksomhed, - en stor del af mine tilbud. På en måde er mentorordningen en sammenfatning af alt det jeg kan – og jeg tilbyder faktisk en del mere end der står på min hjemmeside. Men i sidste ende vil det være det som den enkelte har brug for, som afgør hvordan mentorordningen vil forløbe og hvordan den skrues sammen.

SoulSongMentor er for dig som arbejder med det spirituelle i et eller andet omfang, enten som behandler, underviser eller måske mest ift. din egen udvikling. Det er for dig som føler, du tit ryger ind i en mur og ikke kan komme udenom den igen. Du ved dybest set, at du er født til mere end det du lever lige nu, - du har følelsen dybt i maven, men har – måske – aldrig sagt det højt til andre? Det er den kerne af kraft, som jeg gerne vil hjælpe dig med at finde frem til overfladen. Både i dit virke, dit job/virksomhed, i dine familierelationer og andre relationer i livet. Livet er nemlig for kort til at nøjes. Så mentorkonceptet er en slags større oprydning: Mentalt, spirituelt, åndeligt, men faktisk også på sjælsplan. Derigennem vil du også få ryddet op i dit fysiske liv.

SoulSongMentor er et produkt af sjælens sang. Den sang som er lige så individuel og personlig som dit DNA. Den sang som jeg hører hver gang jeg stiller ind på de sjæle som kommer forbi min klinik. Det er den smukkeste melodi i verden og den er en del af universets stemme. Og så er den helt unik. Intet fysisk instrument, ingen fysisk stemme kan gengive de toner. Disse unikke sjælsstrofer danner baggrund for mit ønske om denne mentorordning som tager udgangspunkt i din dybeste og højeste essens. I den åndelige verden genkendes vi på denne sang, denne melodi – også selv om du ikke kan høre den i dit fysiske liv.

Mentorordningen er 1:1 ordning og jeg vil følge dig og guide dig med al den styrke og kraft, med alle de smukke væsener jeg har til at hjælpe med at vise vejen i samarbejde med de smukke væsener som er her som guider for DIG! Men allermest vil sjælens sang være det sprog, den stemme som min sjæl vil tage udgangspunkt i. Sådan at du kan spores ind på det livsformål som er din inderste drøm. Du kan sagtens have flere formål, men oftest er der et som presser sig mest på og det er det vi tager udgangspunkt i og så ser vi hvad der dukker op i løbet af vores rejse sammen. Du er med hele vejen, for det er dit liv, din beslutning, din rejse – og selv om jeg bruger mine evner til processen, gør jeg alt i overensstemmelse med dig og dit formålsønske.

Jeg stiller min medfødte evne til at se og høre sjæles potentialer til rådighed – sjælenes mission – for så at finde den rette vej til din indre visdom og det som er dine livspotentialer. Sjælspotentialer og livspotentialer er ikke nødvendigvis helt det samme, selv om der naturligvis er sammenfald, - for du er her jo af en grund. Du er her for at udleve din visdom og give den til verden, for at udfylde din mission.

Mine medfødte evner kobles til alt det jeg har lært gennem et begivenhedsrigt liv – og de mange uddannelser og kurser, jeg også har taget. Alt dette stilles til rådighed for dig som mentorelev.

SoulSongMentor starter op fra september 2021, men du kan sagtens starte op løbende, men da der er begrænsning på hvor mange forløb jeg kører ad gangen og hvornår, så er det en god ide at være lidt på forkant. Der skal desuden tages hensyn til evt. ferie og andre ting på programmet (både dit og mit). Forløbet er over ca. 4-5 mdr.

Det du får i SoulSongMentor pakken:

-  Møde hver 2. uge – enten hos mig i klinikken, et sted i naturen eller i telefon eller videomessenger eller zoom.

-  Du vil få hjemmeopgaver: Det kan være øvelser eller aftaler som vi bliver enige om, anmodet af mig, men i overensstemmelse med dit formål og ønske.

-  Jeg er mentor, men du tager ansvar for selv at arbejde dig dybt ind i processen.

-  Der vil være skyggearbejde involveret, hvor vi ser på dine issues. Det som er svært at se på, men det er bag Skyggernes Spejl al udvikling gemmer sig.

-  Der vil være regressionsterapi, - med stor sandsynlighed karmisk clearing, som er en vigtig proces i at du bliver den bedste version af dig og du kan udleve dine drømme.

-  Der kan indgå clairvoyant potentiale coaching og/eller krystalterapi

-  Der kan være krystalhealing og Soul Body Fusion.

-  Der kan være guidet meditation og sjælsrejser.

-  Vi vil arbejde med manifestation og jeg holder dig fast i hvordan du skærer teknikken helt ind til benet.

-  Og meget meget mere…

Med i SoulSongMentor pakken er også en sjælsprofil. Den er skriftlig og den gennemgår jeg ved vores første møde. Den danner baggrunden for dit sjælsformål. Dette har jeg valgt at tage med, fordi den er så vigtig for din forståelse af dig selv. Den giver ro. Den sjælsprofil du får i dette forløb er inkl. Sjælerejse, hvor du får en beskrivelse af 3-5 liv, du har levet og de temaer du har gennemgået. Dette skriftlige dokument tager ca. 3-4 timer at udfærdige, så det er dybdegående.

Nogle af mine andre tilbud som kan være inkluderet i mentorordningen er: Access Bars, Access Face Lift, aromaterapi eller Symphony of the Cells med de fantastiske doTERRA olier, Bachs Blomsterremedier, Tarot- eller orakelkortlæsning, afdødekontakt (hvis det giver mening ift. din udvikling), jeg lærer dig at arbejde med kraftfelter og personlige skabelsesprocesser og meget mere. Der kan også indgå undervisning 1:1 hvis der er interesse i at lære nogle af mine teknikker og tilegne dig noget ekstra basisviden.

Er du endvidere med på meditationscirkel hos mig, får du cirkelforløbet til halv pris, fordi det harmonerer rigtig godt med mentorordningen. Du vil også få evt. workshops til mentortilbud.

Du kan få en klippekortspakke på enten 10 eller 15 sessioner efter dit valg. Vi arbejder 1:1 sammen med mig over ca. 3-5 mdr.! Derudover tilbydes en Clairvoyant Potentiale Coaching samtale, hvor vi arbejder os ind på netop dit behov ift. coaching og potentiale. Der er som noget nyt mulighed for selv at skræddersy dit mentorbehov ved køb af klippekort på enten 10 sessioner til 4999kr eller 15 sessioner til 6333kr. Der er en besparelse på over 50% ift. normal timepris. Der er mulighed for ratebetaling, - dette aftaler vi privat. Det er dog vigtigt, at sige, at forløbet skal bestilles inden 11.11.21 og der skal betales et depositum på 1000 kr. ved bestilling som fratrækkes prisen, når resten af forløbet betales.

Der er plads til dit forløb fra nytår og betaling forefalder derfor senest 1.1.2022.

 

Fra 2022 vil prisen stige, dette er et opstartstillbud.

Så er du klar til at rykke for vildt, så skriv til mig!

Kærligst, Brigitte