Naturterapi

Naturen er alfa og omega i mit arbejde. Den bevæger sig under og over alt hvad jeg laver, uanset om det er i mit kliniklokale, på distance eller i naturen. Rigtig mange udfordringer og traumer kan heales i naturen, men den måde jeg arbejder på, er ikke kun via ”Walk & Talk”. Jeg inddrager den ældgamle viden som naturen har til at heale og transformere os til vores fulde potentiale. Vi ER naturen, derfor er det så virkningsfuldt.

Jeg udvikler nye teknikker hele tiden, så jeg vil ikke gå så langt ind i hvordan jeg gør, men blot sige, at jeg tilpasser indsatsen til den enkelte klient eller gruppe. Jeg bruger ofte skoven i mit arbejde, dog også havet – og det er der i rigt mål omkring Aabenraa.


Naturterapi inddrages også i mit cirkelarbejde, som er udviklingsgrupper som ønsker fællesmeditation og healing. De kan dog være meget forskellige i udgangspunkt, hvorfor hensigten og målet også kan være forskelligt – og så forandres de efterhånden som de har arbejdet med energien i cirklen.

Moder Jord kaldte for alvor på mig for ca. 5-6 år siden, - på en meget insisterende måde. Indtil da havde jeg primært blot nydt naturen (måske lidt mere end de fleste). Moder Jord viste mig via nogle syn, hvad hun ønskede jeg skulle hjælpe med og hvordan jeg kunne både hjælpe jorden og inddrage andre i mit arbejde til fælles bedste. Jeg ved ikke hvordan andre laver behandling via naturen, men kan sige, at jeg inddrager dig i mit energiunivers på den måde som jeg kan gøre det, - så du så at sige oplever en ekstra dimension af de energier og den hjælp og healing, naturen kan tilbyde. Så det har intet med en ”gåtur i skoven” at gøre (bare lige for at få det på det rene). Og det er er året rundt.

Naturterapi kan hjælpe dig med bl.a.:

- Stress

- Angst

- Sorgprocesser

- Krisebearbejdning

- Traumer
 

Og meget andet… Måske ønsker du mest at gøre noget godt for dig selv og søger velvære.

Ceremonier

Jeg arbejder helst med forløb, fordi der er størst virkning på den måde, men selvfølgelig kan du også booke en enkelt session (det er dog 1 ½ time af gangen). Skriv til mig, så vil jeg guide dig og skræddersy et forløb som passer til netop dig. Hvis I er en gruppe på mindst 4, så laver jeg også enkeltevents eller forløb til dette (cirkel).

Crystal Sounds Terapi

Jeg har en ny behandlingsmetode i klinikken, hvor jeg både arbejder med lyd og krystaller ift. healing af traumer, fobier og blokeringstilstande. Behandlingen varer 1 time.

 

Da hver behandling skabes individuelt efter modtagerens behov, kan jeg ikke helt præcist beskrive hvordan sessionen kommer til at forløbe. Indtil videre laver jeg kun denne behandling fysisk hos mig (og ikke på distance). Jeg kan da sige, at der bruges forskellige shamanredskaber - det kan være tromme, rasler, klangskåle, rainsticks og havtromme. Krystaller placeres på kroppen og behandlingen bliver derved dybere i det samarbejde som energiredskaberne er med til at transformere. I visse tilfælde bruges også æteriske terapeutiske olier i en blid harmoni. Der er ikke clairvoyante beskeder med i denne behandlingsform, kun en kort introduktion til behandlingen og en efterfølgende kort afklaringsdialog - idet behandlingen arbejder ret ordløs og transformerende - den skal have lov at stå for sig selv.

 

I maj og juni 2022 udføres denne behandling til intropris, skriv og hør nærmere. Der er begrænsede pladser til denne pris. Jeg anbefaler 3 behandlinger i et forløb.

20190826_073625589_iOS.jpg