Sjælens Alkymi v/Brigitte Brik

den moderne seerske

SoulSongMentor


Er du nysgerrig på den spirituelle verden? Har du en klar forestilling om, at der findes en verden som rækker udover den fysiske verden? Måske har du oplevet ting som du ikke helt kan forklare?

Det kan også være, at du hele livet har haft uforklarlige oplevelser, som har givet dig følelsen af at være anderledes end andre? Du har måske været særligt sensitiv på forskellige områder? Haft et behov for at trække dig fra andre for at lade op i eget selskab?

Har du følelsen af, at du har levet før? At dit liv ikke er begrænset til dette liv? At du møder et menneske som du aldrig har mødt, men du føler at du kender – godt enda?

Måske har du arbejdet med din spirituelle udvikling i en periode og ønsker nye perspektiver på det du oplever? Du har måske konsulteret alternativ behandling, clairvoyante eller andre lignende personer fra tid til anden i en årrække? Du føler måske, at du mangler samling på de ting du oplever? At du kunne bruge guiding mhp. Din videre rejse ind i dig selv? Din videre rejse ind i det virvar af informationer, som den spirituelle verden godt kan klaske i hovedet på dig…

Kan du nikke genkendende til ovenstående – eller måske har du yderligere punkter, du selv kan fylde på listen – så er SoulSongMentor Forløbet måske et match for dig?

SoulSongMentor Hjælper dig på DIN spirituelle rejse. Den hjælper dig til at blive klogere på dig selv – på DINE egne betingelser – den hjælper dig til at finde DIN sandhed. For tro mig, din sandhed er den eneste rigtige sandhed for DIG! Jeg kan fortælle dig MIN sandhed og alt hvad jeg fortæller, er kun min sandhed og så udfordres du til at finde din egen sandhed, din egen overbevisning.

SoulSongMentor er for dem som tager ansvar for sig selv, tager ansvar for egen læring og ønsker guidning til at forstå, hvad der rykker dem.

SoulSongMentor er IKKE for dem som vil have et quick fix og have hele sin skæbne udredt på en time.

Hvis du ikke har mødt mig før, så kan jeg fortælle dig, at det er vigtigt for mig, at man vælger en mentor med hjertet, - vælger behandler med hjertet! Ikke med hovedet, men det bør FØLES rigtigt.

Hvis du har seriøs interesse, at blive en del af dette forløb, tilbyder jeg 20 minutters telefonsamtale, hvor jeg stiller ind på, om vi er et godt match – det gør jeg fordi det er vigtigt, at kemien mellem os er tilstede og du kan stille mig spørgsmål om hvad SoulSongMentor er, - derfor bedes du forberede evt. spm. Inden vi taler sammen på et aftalt tidspunkt.

Forløbet er med til at styrke dit selvværd – og din personlige udvikling, som ikke bør sammenlignes med andres udvikling. Vi kan drage paralleller, men vores rejse er helt vores egen. Alle sjæle har deres egen sjælsmission, ligesom alle sjæle også har deres egen livsmission – hvilket ikke nødvendigvis er helt det samme, - da du kan have et formål med netop dette liv, som udbygger din sjæls visdom i et større perspektiv. Jeg vil gerne guide dig hen mod dit livs formål – dvs. den læring som du har i dette liv. Den viden som du bidrager her til jorden med. Din viden er nemlig vigtig, ligesom alle andres er det. Vi er vigtige for hinanden, på kryds og tværs.

Har dette oplæg fået dig til at føle: - JA, det er lige noget for mig! Det er lige det som jeg har søgt efter, så hør her:

SoulSongMentor er et tilbud til dig, som ønsker mig som mentor!

Tilbuddet indeholder:

20 minutters afklaringssamtale i telefon på et aftalt tidspunkt (aftales i pb).

1:1 session 1 gang månedligt med mig af 45 min – 1 times varighed. (enten en coachingsamtale, Soul Body Fusion, Healing, TemaReading med krystaller og kort, kortoplæg på mail, Access Bars behandling). Du behøver ikke møde fysisk i min klinik til 1:1 sessionerne, det kan fint klares over telefonen (bortset fra Access Bars).

Medlem af en lukket facebookgruppe KUN for andre som er på SoulSongMentor Forløbet. En gruppe med masser af spirituel spræl for nysgerrige sjæle. Hver uge vil der være et nyt tiltag; det kan være et fælles kortoplæg, en lydfil med guidet meditation, Fælles gruppe healing, Et Tema/debatoplæg om relevante emner, kanaliseringer, øvelser – der vil veksles mellem de forskellige muligheder. Derudover vil der være et fællesskab med andre som er på deres rejse. Så masser af guf for sultne sjæle.

Der vil være løbende optag for nye medlemmer af gruppen, da vores rejser jo som sagt er forskellige.

Der vil for medlemmer være særtilbud på undervisning hos mig i Det Kreative Hus i Aabenraa, hvor jeg har min daglige klinik.

Ønsker du at gøre brug af mine andre ydelser, som ikke er indbefattet af SoulSongMentor, vil du kunne booke dette for 15 % rabat ift. fuld pris (dette gælder ikke evt. øvesessioner, hvis jeg har andre tilbud eller har eksterne undervisere eller foredragsholdere).

Alt dette kan du få (og meget meget mere…), hvis du er tilmeldt SoulSongMentor!

VIGTIGT: Og til den helt vildt billige pris à 700 kr om måneden! Fra Januar 2020, stiger den månedlige pris til 999 kr, men ikke hvis du bliver medlem inden årsskiftet, så fortsætter du på 700 kr. mdl.

Eneste krav er, at du binder dig til 3 måneder – og det er ligeså meget for din egen skyld, sådan at du fuldfører det projekt du sætter dig for! Den første coachsamtale – som er en introsamtale, - vil du blive præsenteret for en kontrakt med dig selv. En kontrakt hvor du er med til at sætte dig nogle delmål på din rejse i de kommende måneder, - nogle læringsmål, - som selvfølgelig godt kan reguleres løbende, men i det store og hele handler om hvad du gerne vil gøre for DIG! Efter 3 måneder kan du til enhver tid melde dig ud af SoulSongMentor (inden den 25. i måneden).

Jeg glæder mig rigtig meget til at introducere dig for din egen sjæls sang. Din bestemmelse. Din visdom.