Sjælens Alkymi v/Brigitte Brik

den moderne seerske

TemaReadings via kortoplæg og krystaloplæg 


Ved kortoplæg bruger jeg både Tarot, Englekort og Orakelkort. Hvad man vælger, er en smagssag. Tarot er "Universets Stemme" og giver klare og meget direkte beskeder. Englekort er præget af englenes noget blidere energi og egner sig godt til opløftende beskeder og ofte kanaliseres direkte beskeder fra englene gennem mine oplæg. Orakelkort er en mellemting og der er ofte budskaber fra Moder Jord, naturånder, feer eller andre skabninger i mine oplæg. Nogle bliver lidt forvirrede over at skulle vælge det ene fremfor det andet, men det kan du let komme henover, ved at bede mig lave lige netop det kortoplæg som du har brug for! Mine kortoplæg sendes til dig via mail med billeder af kortene og den meget personlige tekst, som du vil få.


Tarot


Tarots historie er meget gammel, afhængig af hvem du spørger, findes der flere udlægninger og fortællinger. Den mest almindelige hælder til en rejse op igennem europa omkring 1500-tallet, selv mener jeg at systemet er langt ældre...

Tarot kan opfattes som et sæt nøgler til Universets, Livets og Tidens Hemmeligheder.

Jeg laver som regel 3-kortsoplæg på et tema eller et bestemt spørgsmål, du måtte have. På den måde får du en meget uddybende vejledning til den problematik som du er "fanget i". Ønsker du noget andet, så finder vi ud af det sammen.

Kortene taler "intuitivt" til mig, men oplægget vil også indeholde clairvoyante beskeder og nogle gange er der en afdød, som har nogle beskeder til klienten. Mange oplever en form for lettelse ved et Tarotoplæg. Det at blive set og vejledt af universet, kan være forløsende.Orakelkort


Et orakel er en budbringer med et højere formål. Et orakel er en kilde til visdom og profetiske budskaber. Orakelkort spænder vidt, men jeg oplever, at man kort kan betegne dem som "Moder Jords Stemme". Det kan være budbringere fra naturånder, feer, nordiske, græske, egyptiske eller keltiske guder og åndsvæsener. Altså bindeleddet mellem jorden (Gaia) og universet. Der er meget overleveret visdom fra naturen og vores jord. Jordforbindelse er et gennemgående tema i disse oplæg, meget smukt.

Jeg laver gerne 3-kortsoplæg på et tema eller spørgsmål. Du får en uddybende og ofte kanaliseret, læsning. Den sendes på skrift via mail.


Englekort


Englekort er "Englenes Stemme"... Englene er Guds Budbringere, men de vil gerne guide og hjælpe os, uanset hvad vi tror på og det er uanset, om vi tilhører bestemt religion eller ikke. Englekort er et meget tydeligt redskab til at kommunikere med englene på deres frekvens. Engleenergi er en meget høj vibration og deres budskaber er altid opbyggende og healende. Det sker også, at jeg kanaliserer budskaber direkte fra englene, kun til dig. Men uanset hvad der sker under en læsning, får du det at vide, som du har brug for at få at vide på nuværende tidspunkt.

Jeg laver oftest 3-kortoplæg på et tema eller et specifikt spørgsmål. Jeg kan også lave et 3-kortsoplæg hvor jeg trækker et kort pr. spørgsmål, men jeg anbefaler, at gå i dybden på et bestemt tema. Det får du, som klient, mest ud af.


Krystaloplæg


Ved krystaloplæg, bruger jeg krystaller og mærker deres energi og laver en læsning via den energi. Jeg har en del krystaller og ser dem som "samarbejdspartnere" ift. de beskeder som klienten vil få. Krystaller og sten har en stærk vibration og fortæller en historie, både ift. energifrekvensen, men også dens udseende og form beskriver den historie som jeg vil fortælle dig som klient. Det er en form for clairvoyant læsning. Dette laves udfra et bestemt tema, som du vælger.


Når jeg laver TemaReadings kan jeg bruge både kort og krystaller i en læsning - eller jeg kan vælge kun at bruge enten kort eller krystaller.


Jeg laver de oplæg i min klinik, men jeg kan også gøre det i telefonen - eller via mail. Det foregår på den måde, at du har et tema eller et spørgsmål, som jeg så ved hjælp af coaching belyser for dig. Når det laves på distance, sender jeg billeder til dig af kort og krystaller på mail.

Jeg laver også 6 måneders oplæg og Årshjulet på 13 kort, hvor jeg belyser de kommende måneder og klargør hvilke energier, der rører sig i den kommende periode. Disse to oplæg er ALTID på mail.