Sjælens Alkymi v/Brigitte Brik

den moderne seerske

Miniworkshops


Jeg laver aftenworkshops på 2 1/2 time med forskellige temaer. Det er en måde at "snuse" til et emne på og give en let indføring i det som du er nysgerrig på. Disse aftener er hyggelige og med en god energi. Vi starter disse aftener med en kort meditation, sådan at vi er rolige og åbne når læringen går igang. Disse temaer handler meget om at styrke din intuition og at få aktiveret dine egne evner for det spirituelle. Alle har evner at udvikle på, da vi er spirituelle væsener som menneske.

Temaerne kan være:

Kort (engle, orakel eller Tarotkort)

Sten og krystaller

Healing (dette er dog som udgangspunkt kun som efterfølger en en eller flere dagsworkshops)

Clairvoyancetræning (hvor du afprøver teknikker ift. dine egne evner)

Sjælehentning i grupper (smagsprøve på, hvordan det føles at få Soul Body Fusion, ikke et kursus i hvordan du selv lærer at gøre det for andre)

Intuitionstræning og redskaber

Klarsynsaften for grupper (6-8 personer)

Disse aftener kan være nogle jeg arrangerer, hvor du kan tilmelde dig - eller - du kan samle 6-8 personer, som så mødes (gerne hos mig i Aabenraa) og i modtager min undervisning.


Heldagsworkshops


Heldagsworkshops er dyberegående, hvor vi mødes en lørdag/søndag i undervisningslokalet hørende til min klinik og går i dybden med en af ovenstående emner. Jeg har i støbeskeen i 2020 en "Engleformidlerworkshop", hvor vi mødes over 3 lørdage med en måneds mellemrum og tager hul på dette emne. Der vil være særlige temaer forbundet til de enkelte lørdage:

Workshop 1: Englekommunikation og redskaber (vi bruger bl.a. englekort og krystaller)

Workshop 2: Englehealing - lær at være healingskanal for englene

Workshop 3: Hvordan bruger du din evne ift. dig selv og andre - Vi vil bl.a. lave øvesessioner for klienter i readings og healing

Efter workshop 2 og 3 vil der være en træningsaften, hvor vi kan træne færdigheder og kontakt og der laves en facebookgruppe hvor I kan sparre med hinanden. Det vi være små hold på 6-8 deltagere. Datoerne kommer først senere.


HealingsMeditationsaftener


Mine meditationsaftener er ment som en pause fra hverdagen, samtidig med at de er en god mulighed for den enkelte til at udvikle sig selv og blive bedre til at skabe et rum indeni med indre ro. Der sker også det, at når man mediterer i grupper, så forstærker man energien og man kan via guidet meditation blive ført ind i nogle oplevelser, som kan være meget individuelle og samtidig en fælles oplevelse. Mine meditationer er en oplevelsesrejse ind i dig selv sammen med andre. Jeg bruger kort og krystaller som pejlemærker for hvad der rører sig i netop dig. Dvs. at du trækker et kort og udvælger en krystal (til låns) som forstærker din meditation. Jeg laver ofte et grid, som er skabt af krystaller og andre remedier efter årstid og tema. Et grid er et kraftcenter som kan forstås som en kanal til det lys, som vi arbejder i og mediterer i. Du må gerne optage den guidede meditation, men den må kun bruges af dig og de andre gruppedeltagere.


Fælles for alle 3 muligheder er, at alt hvad der foregår i grupperne, bør behandles med varsomhed og diskretion. De ting som vi får indblik i hos hinanden, indbefatter tavshedspligt, hvilket betyder, at alt hvad du oplever ift. andre i fællesskabet, bliver der. På den måde kan vi bedst være åbne overfor hinanden.